Snygga ringar 2018

Smycken som aldrig går ur tider är definitivt ringar. Ringar på fingrarna är något som har funnits med under många år, dessa i många olika utföranden och material. Idag finns dessa smycken i många olika sorts affärer och bärs såväl av barn som vuxna, män som kvinnor. Ett smycke för alla helt enkelt utefter ens egna stil och smak.

Ringar i metall

De ringar som tillhör förlovning eller giftermål är vanligt att de är i metall. Dessa ringar är släta och går aldrig ur tiden. Dessa sågs för många år sedan och går att se på många människor idag. Ringarna är inte alltid släta, de kan ha olika mönster i sig också, en och en annan ädelsten kan också ses i dem. Ädelstenarna går främst att se på kvinnans ring.

En gravyr är något som hör till, många skriver på insidan av ringen något minnesvärt. Vad som skrivs kan vara olika, men ofta är det namn och datum, kanske ett minnesvärt citat också att alltid komma ihåg.

Populär ring 2018

Till sommaren är det inte ovanligt att det kommer nya modeller av smycken, många av dessa i glada färger då sommaren ofta pryds av många olika färger och nyanser.

Ringar som har setts på många fingrar för år 2018 är ringar i glas. Dessa är rundade på ytan och kan hittas i alla möjliga olika färger. De finns både i transparenta färger och i mer täckta färger.

Glasringarna finns även med matchande andra smycken, så som örhängen och halsband. Halsbanden har en berlock i glas och örhängen är de helt i glas så som ringarna.

Ringar i olika material

Smyckena som pryder fingrarna finns i många olika material. Några material är mer flexibla så att ringen kan anpassas utefter fingret. Mjuk metall är inte ovanligt, dessa går att böja till så att alla kan ha ringarna och det går då även att bära dem på olika fingrar.

En ny ring på marknaden som nu går att inhandla är ringar där en del av den är gjord av gummi. Materialet gummi gör den mer flexibel vilket också gör att den kan anpassas utefter finger.

Egentillverkade smycken

För att få en helt unik ring så är egentillverkade smycken något att satsa på. Dessa går att tillverka själv och det går även att beställa från de som själv gör dem.

Vid beställning av smycken så är det vanligt att själv få komma med önskemål om hur smycket skall se ut, på detta sätt bidrar det till att smycket blir helt personligt och då också en perfekt present att ge bort.

Populära smycken

Ringar har funnits genom åren och är ett av de mest populära smyckena, utöver detta så finns bland annat följande smycken:

  • Halsband
  • Tåringar
  • Armband
  • Vristsmycke
  • Piercingar av olika slag

Alla ovanstående smycken går att få egentillverkade, något som ringar framför allt har blivit populärt att få beställt. Unika smycken är roliga att själv bära, men även att ge bort. En unik present kan skapas och utformas utefter mottagaren.