Finansiering

Smycken är något som vi är många som intresserar oss för. Att ha smycken som passar till olika kläder är något som känns viktigt och är en del av outfiten. Alla smycken kostar olika mycket och ibland behövs det ta ett lån för att köpa önskvärt smycke.

Låt oss hjälpa dig med rekommendation av olika finansieringsalternativ så att du får möjlighet att köpa just de smycken som du önskar inhandla.

Lån från bank

Ett banklån kan vara möjligt att ta för dem som blir godkända enligt bankernas krav. Skall ett dyrare smycke eller en juvel köpas så kan det behövas en större summa pengar och då är banklån att rekommendera. Ett banklån tar några bankdagar i anspråk innan det betalas ut, vilket gör att du kan behöva vänta innan smycket köpes.

En fördel med banklån är det det ofta erbjuds lägre räntor vilket göra att summan som sedan skall betalas tillbaka ej blir så mycket högre än lånebeloppet från start.

Banklån kan ansökas direkt på banken eller via deras hemsida. Fyll där i alla uppgifter som behövs och sänd sedan iväg din ansökan och invänta bankens besked. Vet du med dig att du kommer att få lånet godkänt så kan du inhandla smycket eller juvelen och sedan betala dessa mot faktura – då hinner du få ditt lån insatt på kontot och fakturan kan betalas innan sista betalningsdag.

Snabbt utbetalt lån

Snabbt utbetalt lån

Är du intresserad av att köpa ett smycke snabbt och inte hinner invänta nästkommande lön så kan vi rekommendera att ansöka om ett smslån. Ett smslån är något som rent generellt lånas till en lite lägre summa och något som utbetalas snabbt till den som ansöker. Med en snabb utbetalning kan smycket betalas direkt när pengarna finns inne på kontot.

Smslån kan skilja sig beroende på företaget som lånar ut pengarna, därmed är det viktigt att se över de olika villkoren innan lånet tas för att det skall passa utefter dina möjligheter att återbetala detta. Vi rekommenderar att ta ett smslån utan uc för att det ej skall synas att du ansökt eller tagit ett lån.

P2P lån

Ett p2p lån är relativt nytt på marknaden men något som är bra att ta för den som ej har möjlighet till ett banklån eller smslån. Med ett p2p lån så lånar du av andra privatpersoner som har investerat i ett bolag. Du lånar därmed pengarna av bolaget som vanligt och återbetalar sedan detta med en viss ränta.

Även för p2p lån är det viktigt att se över förutsättningarna för lånet först så att du sedan kan återbetala det när exempelvis lönen har inkommit. Ett bra alternativ så att du snabbt kan köpa det du vill ha och sedan ha möjlighet att återbetala det lika fort.

Olika alternativ till köp

Tack vare alla olika finansieringsalternativ så är det stor chans att du ska få möjlighet att köpa den juvel eller det smycke du vill ha, oavsett kostnad för detta.

Återkom gärna till oss om du vill veta mer kring olika tips för att du skall ha möjlighet att inhandla våra smycken.